Теніс України у соцмережах

Ангеліна Калініна успішно стартувала на змаганнях в Токіо


Українська тенісистка Ангеліна Калініна впевнено стартувала на змаганнях категорії WTA-500 в столиці Японії Токіо. В матчі першого кола Ангеліна в двох партіях впоралась із представницею США 73-ю ракеткою світу Ешлін Крюгер. На перемогу в протистоянні Калініна витратила трохи більше 1 години і 10 хвилин ігрового часу.

WTA-500
Токіо, Японія
1-й раунд

Ангеліна Калініна - Ешлін Крюгер - 6:3, 6:1

Фактично на самому початку зустрічі Ангеліна Калініна зуміла здобути перевагу із брейком, але цей успіх на прийомі не став вирішальним у стартовій партії. В середині сету Крюгер відігралась, але для того, аби вже в наступному геймі знову відпустити українську тенісистку у відрив.

Могла Ешлін ліквідувати і це відставання, але Ангеліна в напруженій боротьбі захистила свою подачу. В тому геймі Калініна спочатку відігралась з рахунку 0:40, а потім не дала суперниці реалізувати і четвертий брейк-поінт. Завершила сет на свою користь Ангеліна ще однією виграною подачею суперниці.

Початок другої партії видався досить непростим для української спортсменки. Знову у Калініної підвисла подача, але і цей гейм Ангеліна втримала, відігравши ще два брейкових м'ячі у Крюгер. Ну а після цього Калініній вдався непоганий ривок одразу із двох поспіль брейків, після якого Ешлін у боротьбу вже не повернулась.

В другому колі змагань в Токіо Ангеліна Калініна зіграє проти 5-ї ракетки турніру француженки Каролін Гарсія.

В основній сітці турніру в Токіо зіграє ще одна українська тенісистка. Марта Костюк в першому раунді побореться із 6-ю ракеткою Дарією Касаткіною.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне