Теніс України у соцмережах

Софія Кенін переграла Лейлу Фернандес і стала першою півфіналісткою змагань в Гвадалахарі


Американська тенісистка Софія Кенін пробивається в 1/2 фіналу змагань категорії WTA-1000 в мексиканській Гвадалахарі. На стадії чвертьфіналу Софія в трьох партіях здолала представницю Канади Лейлу Фернандес, яка займає 74-ту сходинку поточного світового жіночого рейтингу.

WTA-1000
Гвадалахара, Мексика
1/4 фіналу

Софія Кенін - Лейла Фернандес - 6:4, 6:7(6), 6:1

Насправді, Софія Кенін мала чудову нагоду завершувати цю зустріч ще в двох партіях. Після доволі впевнено виграного стартового сету Кенін зіткнулась із серйозними проблемами по ходу другого відрізку матчу, втім якісно з ними розібралась. Американська тенісистка відігралась із подачі суперниці на сет, втримала наступний гейм, в якому у Фернандес було кілька сет-болів, і дотягнула до тай-брейку.

На ньому Софія повела в рахунку одразу з двома міні-брейками - 4:1, але Лейла зуміла перевернути хід цього вирішального гейму. Фернандес взяла 5 розіграшів поспіль і хоч не з першої спроби, але завершила тай-брейк на свою користь.

Але в третьому сеті перевага Кенін була вже куди більш вагомою. Софія швидко повела в рахунку з двома виграними на прийомі геймами і спокійно довела зустріч до перемоги.

За вихід у фінал змагань в Гвадалахарі Софія Кенін посперечається зі своєю співвітчизницею Керолайн Доулхайд.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі