Теніс України у соцмережах

Софія Кенін стає першою півфіналісткою турніру в Сан-Дієго


Американська тенісистка Софія Кенін успішно подолала стадію 1/4 фіналу домашніх змагань категорії WTA-500 в Сан-Дієго. В двох партіях Софія переграла представницю країни-агресора Анастасію Потапову, яка займає 27-му сходинку світового рейтингу. На перемогу в протистоянні Кенін витратила трохи менше 1 години і 20 хвилин ігрового часу.

WTA-500
Сан-Дієго, США
1/4 фіналу

Софія Кенін - Анастасія Потапова - 6:2, 6:3

Софія Кенін почала зустріч зі спроби піти у відрив із брейком, яка виявилась для американської тенісистки цілком вдалою. Софія не тільки взяла подачу суперниці вже в стартовому геймі, а й захистила власну подачу у надзвичайно напруженій боротьбі - відігравши при цьому одразу 3 брейк-поінти.

Коли в середині партії Кенін подвоїла свою перевагу в рахунку, сумнівів щодо підсумків першого сету вже майже не лишилось. Хіба що, виграти його Софія могла ще більш впевнено, але не реалізувала 2 сет-поінти на прийомі. Та куди важливішим є той факт, що подачу на сет Кенін провела майже ідеально.

Другу партію Софія знову почала з брейку, але цього разу Потапова не просто моментально відігралась, а й сама вирвалась вперед з геймом на прийомі в активі. Перелом у зустрічі? Кенін так не думала. Американська спортсменка відповіла на це одразу трьома брейками поспіль. Вигравши 5 геймів з рахунку 1:3 Софія Кенін забезпечила собі підсумкову перемогу.

За вихід у фінал турніру в Сан-Дієго Софія Кенін посперечається із переможницею зустрічі між 3-ю ракеткою змагань Марією Саккарі з Греції та ще однією американкою Еммою Наварро.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі