Теніс України у соцмережах

Медісон Кіз розгромно переграла Джессіку Пегулу на шляху до чвертьфіналу US Open - 2023

Медісон Кіз вийшла переможницею з американського дербі в четвертому колі US Open - 2023. В боротьбі за вихід в 1/4 фіналу Медісон більш ніж впевнено переграла свою співвітчизницю Джессіку Пегулу, яка в Нью-Йорку була посіяна під 3-м номером.

US Open - 2023
Нью-Йорк, США
Жіночий одиночний розряд
1/8 фіналу

(17) Медісон Кіз - (3) Джессіка Пегула - 6:1, 6:3

Медісон Кіз провела цю зустріч на фантастичному рівні. Фактично, сумніватися в перемозі цієї американської тенісистки можна було, хіба що, в середині другого сету, коли Пегула зуміла відігратися з брейку і відновити рівновагу в рахунку. Тривала, правда, вона дуже недовго - Кіз відповіла на спробу суперниці повернутися в матч одразу двома поспіль виграними на прийомі геймами.

Перевага Медісон, в першу чергу, стосувалась активно виграних м'ячів. Якщо Пегула за весь матч назбирала всього 6 віннерів, то в активі Кіз їх у підсумку виявилось навіть більше 20-ти. Так, помилок у Медісон вистачало, але, по-перше, вона залишилась у плюсі, адже виграних м'ячів було більше. По-друге, навіть за кількістю невимушених помилок вона виглядала краще суперниці. Чому ж Пегула не дарувала стільки очок у минулому матчі Еліні Світоліній? Питання риторичне.

В чвертьфіналі US Open - 2023 Медісон Кіз тепер зіграє проти 9-ї ракетки турніру представниці Чехії Маркети Вондроушової. В своєму матчі четвертого кола Маркета в досить непростому протистоянні здолала ще одну американську тенісистку Пейтон Стернс.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі