Теніс України у соцмережах

Медісон Кіз здобула останню путівку у півфінал US Open - 2023

Американська тенісистка Медісон Кіз стає останньою півфіналісткою US Open - 2023. В своєму чвертьфінальному матчі Медісон в двох партіях переграла представницю Чехії Маркету Вондроушову, яка отримала в Нью-Йорку 9-й номер посіву. Якщо в стартовій партії матчу Кіз вдалось буквально розгромити суперницю, то в другому сеті американці довелось докладати максимум зусиль для здобуття перемоги.

US Open - 2023
Нью-Йорк, США
Жіночий одиночний розряд
1/4 фіналу

(17) Медісон Кіз - (9) Маркета Вондроушова - 6:1, 6;4

На самому початку зустрічі здалось, що Медісон Кіз підтримає тенденцію розгромів у чвертьфіналах US Open - 2023. В жодному з матчів цієї стадії особливої боротьби глядачі не побачили і останній чвертьфінал починався так само. Кіз взяла одразу два гейми на прийомі поспіль, і лише після цього Вондроушовій вдалось розмочити рахунок. Цей виграний Маркетою гейм так і став для неї єдиним у стартовому сеті.

А от в другій партії чеська тенісистка зуміла дати суперниці справжній бій. В першу чергу Маркета вирівняла гру, а у восьмому геймі сету цілком могла здобути віртуальну перевагу. Вондроушова не скористалась жодним із п'яти брейк-поінтів, які були у неї на цій подачі суперниці. Кіз вистояла, забрала свій гейм, а за хвилину і сама оформила брейк та подала на перемогу в матчі.

У півфіналі US Open - 2023 Медісон Кіз зіграє проти Аріни Сабаленко, яка у своєму матчі 1/4 фіналу так само впевнено перемогла китаянку Цінь Вень Чжен.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі