Теніс України у соцмережах

Надія Кіченок вийшла у чвертьфінал парних змагань в Токіо

Українсько-японський дует Надія Кіченок/Мію Като пробивається у чвертьфінал змагань категорії WTA-500 в Токіо. На старті парного турніру Надія та Мію в двох партіях здолали місцевих спортсменок Нацумі Кавагучі і Юкі Наїто. На перемогу в протистоянні Кіченок і Като витратили 1 годину і 20 хвилин ігрового часу. 

WTA-500
Токіо, Японія
Парний розряд
1-й раунд

Надія Кіченок/Мію Като - Нацумі Кавагучі/Юкі Наїто - 7:6(2), 6:1

Для того, аби виграти стартовий сет зустрічі Надії та Мію довелось витратити чимало сил та нервів. Українсько-японський дует першим упустив свою подачу в середині першої партії, а потім ще й мав неабиякі проблеми на власній подачі ближче до завершення цього ігрового відрізку. Втім, Кіченок і Като відігрались у тому геймі з подвійного сет-болу у суперниць. У підсумку Надія та Мію взяли партію на тай-брейці, який вони залишили за собою доволі впевнено.

А ось у другому сеті зустрічі боротьби вже майже не вийшло. Кіченок і Като віддали суперницям всього 1 гейм і з перевагою у два брейки довели зустріч до перемоги.

У чвертьфіналі парного турніру в Токіо Надія Кіченок і Мію Като зіграють проти дуету Вероніка Кудерметова/Анастасія Павлюченкова.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне