Теніс України у соцмережах

Марта Костюк з вольової перемоги розпочинає виступи в Пекіні.

Українська тенісистка Марта Костюк успішно почала виступи на змаганнях категорії WTA-1000 в Пекіні. В першому колі турніру Марта в трьох сетах переграла представницю Італії 32-гу ракетку світу Елізабетту Коччаретто. Марта розгромно програла стартову партію зустрічі, втім зуміла переломити хід поєдинку.

WTA-1000
Пекін, Китай
1-й раунд

Марта Костюк - Елізабетта Коччаретто - 1:6, 6:3, 6:4

Початок зустрічі Марта Костюк явно не може занести собі в актив. Українська тенісистка по ходу стартового сету тричі програла власну подачу і дозволила суперниці без будь-яких проблем лишити за собою перший відрізок протистояння.

Але вже в дебюті другого сету Костюк вперше в зустрічі відзначилась на прийомі і забезпечила собі лідерство в рахунку. Завершення сету виявилось досить нервовим. Спочатку Марта з великими труднощами втримала власну подачу, відігравши протягом цього гейму одразу 3 брейк-поінти. Але вже в наступному геймі українська тенісистка ще раз відзначилась на прийомі і довела свою перевагу до двох брейків в запасі. Подати на другий сет з першої спроби Костюк не вдалось, але за кілька хвилин вона поставила крапку в партії ще одним брейком.

Вирішальний сет розпочався для Марти з програної власної подачі, але дуже швидко українська тенісистка не тільки відігралась, але й сама повела із брейком. Коччаретто зуміла відігратися, але наприкінці зустрічі Костюк ще раз зачепилась на прийомі і цим брейком оформила перемогу в протистоянні.

В другому колі змагань в Пекіні Марта Костюк зіграє проти переможниці матчу між однією з кваліфаєрок і 7-ю ракеткою турніру Онс Жабер із Тунісу.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне