Теніс України у соцмережах

Марта Костюк здолала Магду Лінетт на старті турніру в Сан-Дієго


Марта Костюк успішно стартувала на змаганнях категорії WTA-500 в американському Сан-Дієго. В матчі першого кола українська тенісистка в двох партіях здолала представницю Польщі Магду Лінетт, яка займає 24-ту сходинку світового жіночого рейтингу.

WTA-500
Сан-Дієго, США
1-й раунд 

Марта Костюк - Магда Лінетт - 6:2, 7:6(5)

Стартовий сет зустрічі Марта Костюк розіграла, буквально, як по нотах. Українська тенісистка залишила за собою дебют матчу, в якому двічі буквально видряпувала власні подачі, а між ними ще й брейк встигла оформити. Після цього Марта взяла гру в свої руки і фактично не давала суперниці відігратися. При цьому Костюк ще й встигла другий брейк за партію оформити.

А от в другому сеті Лінетт показала все, що може на даний момент запропонувати на корті. Тричі польська тенісистка виривалась вперед із брейком, але кожного разу у Марти знаходились аргументи для того, аби повернутися в боротьбу. Костюк дотягнула до тай-брейку, а вже на ньому і оформила перемогу в зустрічі.

В другому колі змагань в Сан-Дієго Марта Костюк зіграє проти переможниці матчу між 7-ю ракеткою турніру Беатріц Хаддад Маєю із Бразилії та канадською тенісисткою Лейлою Фернандес.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі