Теніс України у соцмережах

Барбора Крейчикова здобула вольову перемогу над Даніель Роуз Коллінз і вийшла у фінал змагань в Сан-Дієго


Чеська тенісистка Барбора Крейчикова стає фіналісткою змагань категорії WTA-500 в американському Сан-Дієго. В боротьбі за вихід у титульний матч турніру Барбора, яка отримала 4-й номер посіву, здолала місцеву спортсменку Даніель Роуз Коллінз, яка займає 43-ю сходинку світового жіночого рейтингу.

WTA-500
Сан-Дієго, США
1/2 фіналу

(4) Барбора Крейчикова - Даніель Роуз Коллінз - 3:6, 7:5, 6:2

Початок зустрічі для Крейчикової видався далеко не найкращим. Чеська тенісистка програла вже стартовий гейм на власній подачі, і хоч за хвилину їй вдалось відігратися, проблему Барбора цим не вирішила. Труднощі у власних геймах продовжили переслідувати представницю Чехії, чим вдало скористалась Коллінз. Даніель Роуз швидко відновила перевагу із брейком і цього разу втримала її до завершення сету.

Другу партію американська тенісистка теж почала із брейку. Як і в стартовому сеті Крейчикова моментально відігралась, але цього разу Коллінз відновити перевагу так і не змогла, хоча і мала подвійний брейк-поінт у наступному геймі. Барбора, нарешті, повноцінно вирівняла гру, а ближче до завершення сету і геть перехопила ініціативу. Крейчикова завадила Даніель Роуз подати на тай-брейк і взяла другий сет.

А у вирішальному відрізку матчу боротьби майже не вийшло. Швидкий брейк у виконанні Барбори американська тенісистка відіграла, але Крейчикова вже володіла повною ініціативою на корті - до кінця третього сету чеська спортсменка ще двічі відзначилась на прийомі.

Тепер у фіналі змагань у Сан-Дієго Барбора Крейчикова зіграє із іще однією американкою Софією Кенін.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі