Теніс України у соцмережах

Олексій Крутих сенсаційно обіграв Даніеля Галана і перевів матч Кубку Девіса Україна - Колумбія у вирішальну зустріч.


Збірна України продовжує боротьбу в протистоянні Першої Світової групи Кубку Девіса проти команди Колумбії. Не маючи права на помилку лідер української команди Олексій Крутих несподівано переграв першу ракетку колумбійців Даніеля Галана, який займає 88-у сходинку світового рейтингу. 

Кубок Девіса
Перша Світова група
Україна - Колумбія - 2:2

Олексій Крутих - Даніель Галан - 3:6, 6:0, 6:3

Олексій Крутих знову фантастично впорався із відповідальністю, яка на нього звалилась, як на першого номера збірної України. І якщо в першому матчі протистояння із Колумбією Олексія дійсно можна було вважати фаворитом, то у зустрічі із Даніелем Галанои Крутих був вже відвертим андердогом.

Почалась зустріч із упущеної українцем неймовірної можливості для брейку. Колумбієць стартував з трьох програних на власній подачі очок, але вчасно оговтався і таки відігрався з 0:40. А от в середині партії Олексію повторити такий саме фінт не вдалось. Заробивши потрійний брейк-поінт Галан не став затягувати справу і з першої ж спроби оформив перемогу в геймі на прийомі. Цієї мінімальної переваги Даніелю вистачило для того, аби залишити за собою стартовий сет.

І як же круто Крутих (вибачте за каламбур) перевернув хід зустрічі після програної стартової партії. Даніель розгубився настільки, що отримав від українця баранку в другому сеті. Хоча, такий результат є не дуже очевидним, бо колумбієць на гейм-два награв, але й Олексій заслужив такий рахунок, бо не зупинявся ані на хвилину, незважаючи на солідну перевагу.

Були побоювання, що Галан набирався сил перед вирішальним ривком у третьому сеті, але Крутих фірмово погасив всі спроби суперника. Олексій і третю партію почав з брейку, продовживши таким чином фантастичну серію в матчі до 9-ти виграних поспіль геймів, ну а потім впевнено тримав перевагу.

Таким чином доля матчу між збірними України та Колумбії вирішиться у п'ятому поєдинку, на який заявлені Владислав Орлов і Ніколас Мехія.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне