Теніс України у соцмережах

Ілля Марченко обіграв 3-го номера посіву на старті Челленджера в Кері


Український тенісист Ілля Марченко здобув впевнену перемогу на старті змагань категорії ATP Challenger в американському Кері. В першому раунді турніру Ілля в двох партіях здолав француза Енцо Куако, який був посіяний на змаганнях під 3-м номером.

ATP Challenger
Кері, США
1-й раунд

Ілля Марченко - (3) Енцо Куако - 6:4, 7:6(2)

Почалась зустріч для Іллі Марченка геть не найкращим чином. Вже у стартовому геймі український тенісист програв власну подачу, але такий старт не вплинув на бойовий настрій Іллі. В середині сету Марченко зумів відіграти програну подачу, а у вирішальний момент першої партії український спортсмен ще раз зачепився на прийомі і з другого сет-бола на подачі Куако взяв стартовий відрізок матчу.

Енцо, звісно, спробував продемонструвати статус фаворита на корті, втім захопити ігрову перевагу йому не вдавалось. Більше того, в другому сеті саме Марченко першим відзначився на прийомі. Куако провалив власний гейм у надзвичайно важливий момент - потрійний прихований матч-бол француз відіграв, а от із четвертим м'ячем він вже не впорався. 

Все, що лишалось зробити Іллі для перемоги - це подати на матч. Але із цим вийшла проблема - важливий гейм Марченко не просто програвач а провалив, віддавши супернику подачу під нуль. На щастя, до тай-брейку Ілля довів справу без пригод, а вже на ньому впевнено дотиснув суперника.

В другому раунді Челленджера в Карі Ілля Марченко зіграє проти британського спортсмена Тобі Семюела.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі