Теніс України у соцмережах

Кароліна Мухова розгромила Сорану Кирстю на шляху до першого в кар'єрі півфіналу US Open

Чеська тенісистка Кароліна Мухова стає півфіналісткою Відкритого Чемпіонату США з тенісу. На стадії 1/4 фіналу Кароліна в двох партіях впевнено обіграла представницю Румунії Сорану Кирстю. В стартовому сеті Мухова взагалі зуміла відвісити суперниці повноцінну баранку.

US Open - 2023
Нью-Йорк, США
Жіночий одиночний розряд
1/4 фіналу

(10) Кароліна Мухова - (30) Сорана Кирстя - 6:0, 6:3

І знову розгром із "баранкою" в жіночому чвертьфіналі US Open - 2023. Хоча, варто відзначити, що боротьби у цьому протистоянні було в рази більше ніж у зустрічі Коко Гофф і Альони Остапенко. Так, наприклад, в стартовому сеті Сорана Кирстя цілком могла оформити один зворотній брейк, і зроби румунська тенісистка його, може і пободатися за партію натхнення у неї з'явилося б? Але Мухова втримала подачу, відігравши при цьому 9 (!!!) брейк-поінтів за гейм. Як після такого Сорані було не опустити руки і не віддати суперниці партію?

Другий сет Кирстя, взагалі, почала із брейку, але дуже швидко Мухова повернула той малюнок гри, який дозволив їй змести суперницю з корта в стартовій партії. До кінця матчу Кароліна встигла оформити ще 3 брейки і спокійно вийти у півфінал US Open, до речі, вперше в кар'єрі.

В ньому Кароліна Мухова зіграє проти американської тенісистки Коко Гофф, яка трохи раніше так само впевнено виграла свій матч проти Альони Остапенко.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі