Теніс України у соцмережах

Енді Маррей переграв представника 7-ї сотні світового рейтингу на старті турніру в Чжухаї

Британський тенісист Енді Маррей успішно стартував на змаганнях категорії ATP-250 в китайському місті Чжухай. В матчі першого кола Енді, який отримав на турнірі 7-й номер посіву, в двох партіях переграв місцевого спортсмена Є Конг Мо. В кожному з сетів матчу Маррей зумів по разу відзначитися на прийомі і втримав всі власні подачі.

ATP-250
Чжухай, Китай
1-й раунд

(7) Енді Маррей - (WC) Є Конг Мо - 7:5, 6:3

Тих, хто очікував повноцінного розгрома у виконанні Енді Маррея, чекало справжнє одкровення. Для того, аби переграти представника 7-ї сотні світового рейтингу шотландцю довелось докласти чимало зусиль. Так, в стартовому сеті боротьба на корті велась дійсно рівна, але досвід дозволив Енді у вирішальний момент підсилити гру і оформити брейк під нуль в той момент, коли Мо вийшов подавати на тай-брейк.

А от початок другого сету для Маррея взагалі видався максимально напруженим. Енді в двох геймах поспіль відчував серйозні проблеми на власній подачі і був вимушений відігрувати одразу 5 брейк-поінтів. В першому геймі він взагалі врятувався з рахунку 0:40. 

Є Конг без провального власного гейму знову не обійшовся. В середині сету китайський тенісист знову програв подачу під нуль і після цього Енді Маррей більш ніж впевнено довів зустріч до перемоги.

В другому колі турніру в Чжухаї Енді Маррей зіграє проти Аслана Карацева.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі