Теніс України у соцмережах

Аріна Сабаленко виходить у чвертьфінал US Open

Аріна Сабаленко, яка з наступного тижня стане першим номером світового жіночого рейтингу, успішно подолала стадію четвертого кола US Open - 2023. В боротьбі за вихід у чвертьфінал останнього в сезоні Турніру Великого Шолому Аріна в двох партіях більш ніж впевнено здолала Дарію Касаткіну, яка в Нью-Йорку була посіяна під 13-м номером.

US Open - 2023
Нью-Йорк, США
Жіночий одиночний розряд
1/8 фіналу

(2) Аріна Сабаленко - (13) Дарія Касаткіна - 6:1, 6:3

Певно, розгромною цю перемогу Сабаленко називати не варто, втім за увесь матч Аріна віддала суперниці всього 4 гейми. Втім, Сабаленко і дійсно діяла в рази активніше суперниці, зібравши за такий нетривалий матч навіть більше 30-ти чисто виграних м'ячів. 

А головною проблемою Касаткіної була гра на власній подачі. Якщо процент виграшу розіграшів з першого м'яча був хоч і занадто низьким, втім, не таким катастрофічним - 47%, то після другої подачі Дарія виграла всього 4 розіграша з 19-ти за весь матч.

Тепер у чвертьфіналі Відкритого Чемпіонату США з тенісу Аріна Сабаленко зіграє проти китайської спортсменки Цінь Вень Чжен, яка так само впевнено на стадії четвертого кола розібралась з Онс Жабер із Тунісу.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі

Популярне