Теніс України у соцмережах

Аріна Сабаленко із фантастичним камбеком здолала Медісон Кіз і пробилась у фінал US Open - 2023

Майбутня перша ракетка світу спортсменка без прапора Аріна Сабаленко стає другою фіналісткою Відкритого Чемпіонату США з тенісу. На стадії 1/2 фіналу Аріна здобула надзвичайно складну перемогу над представницею США Медісон Кіз. В стартовому сеті Сабаленко отримала від суперниці повноцінну баранку, проте в двох наступних партіях зуміла виграти тай-брейки. На перемогу в зустрічі Аріна Сабаленко витратила трохи більше двох із половиною годин ігрового часу.

US Open - 2023
Нью-Йорк, США
Жіночий одиночний розряд
1/2 фіналу

(2) Аріна Сабаленко - (17) Медісон Кіз - 0:6, 7:6(1), 7:6(5)

Чи можна було уявити камбек у цьому матчі в той момент, коли Аріна Сабаленко із розгромом програла стартовий сет? Чи можна було подумати про те, що майбутня перша ракетка світу дістанеться фіналу тоді, коли і в другій партії Медісон Кіз вела з брейком і навіть вийшла подавати на перемогу? Питання риторичні. А на корті вийшло саме так, що Аріна незважаючи на всі труднощі здолала і себе саму, і суперницю. Ту саму подачу на перемогу Кіз провалила, віддала той гейм під нуль, а потім ще й на тай-брейці другого сету виграла всього 1 розіграш.

Навіть після такої "шокової терапії" Медісон могла розраховувати на перемогу. Більше того, американка мала її здобувати, бо і у вирішальному сеті Кіз лідирувала з брейком. Втім, зрештою, і ця перевага не стала вирішальною - Сабаленко моментально відігралась, дотягнула до чемпіонського тай-брейку і вже на ньому оформила вольову перемогу.

У фіналі US Open - 2023 Аріна Сабаленко зіграє проти ще однієї американської тенісистки Коко Гофф, яка у своєму півфінальному матчі переграла Кароліну Мухову.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне