Теніс України у соцмережах

Аріна Сабаленко стає півфіналісткою US Open - 2023

Спортсменка без прапору Аріна Сабаленко, яка з понеділка вже гарантовано підніметься на першу сходинку світового рейтингу, успішно подолала стадію чвертьфіналу US Open - 2023. В двох партіях Аріна переграла представницю Китаю Цінь Вень Чжен, яка займає 23-ю сходинку жіночої класифікації. На перемогу в протистоянні Сабаленко витратила близько 1 години і 15 хвилин ігрового часу.

US Open - 2023
Нью-Йорк, США
Жіночий одиночний розряд
1/4 фіналу

(2) Аріна Сабаленко - (23) Цінь Вень Чжен - 6:1, 6;4

І знову в чвертьфіналі жіночої сітки US Open - 2023 не обійшлося без розгрому. Ні, Чжен вдалось уникнути "баранки", яка неодмінно траплялась в двох попередніх чвертьфіналах турніру, і навіть нав'язати Аріні більш-менш серйозну боротьбу в другому сеті. Але перевага Сабаленко на корті була настільки очевидною, що про інтригу в матчі говорити не доводилось.

Аріна впевнено почала зустріч одразу з двох брейків і спокійно довела першу партію до логічної перемоги. В другому сеті Чжен трохи вирівняла гру, але Сабаленко в середині цього відрізку матчу знову відзначилась на прийомі і відігратися у китаянки шансів не було. Хіба що сама Аріна могла пришвидшити перемогу ще одним брейком.

Тепер за вихід у фінал американського мейджора Аріна Сабаленко буде боротися із переможницею матчу між Маркетою Вондроушовою і Медісон Кіз.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне