Теніс України у соцмережах

Віталій Сачко не зумів пробитися у чвертьфінал Челленджера в австрійському Тульні.

Віталій Сачко, який на змаганнях категорії ATP Challenger в Тульні отримав 8-й номер посіву, не зумів подолати друге коло турніру. В боротьбі за вихід в 1/4 фіналу український тенісист в трьох партіях програв представнику Індії Суміту Нагалу, який займає 189-у сходинку чоловічого світового рейтингу.

ATP Challenger
Тульн, Австрія
2-й раунд

Суміт Нагал - (8) Віталій Сачко - 7:6(2), 3:6, 6:3

Саме Віталію вдалось успішно почати зустріч і досить швидко повести в рахунку із брейком. Правда, в лідерах, Сачко пробув дуже недовго - вже в наступному геймі на прийомі відзначився Сагал, тож рівновагу в рахунку було відновлено. Здавалось, що ігрова перевага все-одно лишилась на боці українського тенісиста. Принаймні, Віталій вигравав свої гейми досить впевнено, а от Суміту наприкінці партії довелось серйозно попрацювати для захисту власних подач. Нагал до брейк-поінтів справу не доводив, але Сачко нав'язував потужну боротьбу. От тільки на тай-брейці повну перевагу мав саме індійський тенісист, який і лишив за собою стартовий сет.

На початку другої партії Сачко сконцентрувався на виправленні становища і, на перших порах, йому це вдавалост блискуче. Віталій повів одразу з двома брейками - 5:0, але зробити той останній крок до перемоги в сеті виявилось не так вже й просто. У Віталія двічі підвисала подача на партію, але з другої спроби український тенісист таки перевів зустріч у вирішальний відрізок.

У ньому обидва спортсмени намагались максимально сконцентровано діяти на власних подачах. В середині партії Сачко зачепився на прийомі, але брейк-поінтом не скористався. А згодом стався цілком провальний гейм на подачі Віталія, який український спортсмен віддав під нуль. Після брейку Нагалу лишалось тільки подати на перемогу, з чим Суміт впорався на відмінно.

У чвертьфіналі Челленджера в Тульні Суміт Нагал зіграє із лідером посіву іспанським тенісистом Альбертом Рамосом.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне