Теніс України у соцмережах

Віталій Сачко успішно стартував на Челленджері в австрійському Тульні.

Віталій Сачко здобув перемогу в стартовому раунді змагань категорії ATP Challenger в австрійському Тульні. В матчі першого кола український тенісист на двох тай-брейках здолав місцевого спортсмена Лукаса Ноймаєра, який займає 223-ю сходинку світового чоловічого рейтингу. На перемогу в протистоянні Сачко витратив трохи більше двох годин ігрового часу.

ATP Challenger
Тульн, Австрія
1-й раунд

(8) Віталій Сачко - Лукас Ноймаєр - 7:6(2), 7:6(1)

Обидві партії зустрічі Віталій Сачко цілком міг завершувати не доводячи справу до тай-брейку. В першому сеті Віталій оформив брейк у восьмому геймі, а вже в дев'ятому вийшов подавати на партію, втім не впорався із завданням. 

В другому сеті Сачко взагалі вів у рахунку з двома брейками - 4:0. До того ж, український тенісист заробив два прихованих матч-бола, втім, дозволив супернику повернутися в матч. Ноймаєр взяв складний гейм на власній подачі, а потім двічі поспіль відзначився на прийомі, вирівнявши, таким чином, рахунок в сеті.

На щастя, український тенісист просто ідеально провів обидва тай-брейки, на яких віддав австрійцю сумарно всього 3 розіграші. 

В другому колі Челленджера в Тульні Віталій Сачко зіграє із переможцем матчу Суміт Нагал - Даніель Мазур.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі