Теніс України у соцмережах

Марія Саккарі розгромила Каролін Гарсію на шляху до фіналу змагань в Гвадалахарі


Грецька тенісистка Марія Саккарі стає другою фіналісткою змагань категорії WTA-1000 в Гвадалахарі. На стадії 1/2 фіналу Марія фактично без боротьби переграла представницю Франції Каролін Гарсію, яка була посіяна в Мексиці під 3-м номером. У другому сеті зустрічі Саккарі навіть відвісила суперниці повноцінну баранку.

WTA-1000
Гвадалахара, Мексика
1/2 фіналу

(2) Марія Саккарі - (3) Каролін Гарсія - 6:3, 6:0

Так вийшло, що в найбільш інтригуючому півфіналі змагань категорії WTA-1000 у Гвадалахарі інтриги, як такої, і не було. Цілком логічно, що коли зустрічаються 2-й та 3-й номери посіву, очікуєш напруженої боротьби, але на корті Саккарі більш ніж впевнено розібралась із Гарсія і спокійно вийшла у титульний матч.

Якщо в стартовій партії зустрічі все вирішив єдиний брейк, то в другому сеті Марія вже повністю перегравала суперницю і тричі відзначилась на прийомі. У Каролін теж був шанс взяти подачу суперниці, але, по-перше, цей брейк навряд би щось змінив, по-друге, оформити його Гарсія так і не зуміла - Саккарі відіграла 3 брейк-поінти і захистила подачу.

У фіналі змагань в Гвадалахарі Марія Саккарі зіграє проти американської тенісистки Керолайн Доулхайд, яка виграла дербі у Софії Кенін.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі