Теніс України у соцмережах

Еліна Світоліна: "Знайду час для того, аби відпочити та насолодитися кількома бокалами крижаного пива"

Українська тенісистка Еліна Світоліна, яка після US Open - 2023 оголосила про паузу у своїх виступах на корті, пояснила у соціальних мережах причини перерви в кар`єрі. Еліна, яка на американському мейджорі зупинилась на стадії третього кола, розповіла про те, що найближчий час хоче присвятити родині, здоров`ю та спілкуванню із друзями. 

Еліна написала у соцмережах:

"Життя - це прекрасна подорож. Але маю визнати, що часом воно буває непереборним. Я відчуваю, що постійно намагаюсь жонглювати кількома обов`язками у своєму прагненні до успіху та мрій. Цей вир життя може легко засмоктати. Але серед нього я усвідомила, наскільки важливо зупинятися, робити глибокий вдих і крок назад. 

Життєві виклики можуть бути складними, але я зрозуміла, що робити перерву та заряджатися - це нормально. Саме у такі моменти тиші я накопичую сили для того, аби далі рухатися вперед до своєї мети. Саме в ці моменти я знаходжу ясність та відновлюю свою зосередженість.

У мене є деякі плани. По-перше, я повернуся додому, щоб насолодитися любов`ю та сміхом зі своєю родиною та друзями. Далі, на перше місце я поставлю своє відновлення. А також знайду час для того, аби насолодитися кількома бокалами крижаного пива."

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі

Популярне