Теніс України у соцмережах

Катерина Володько не змогла пробитися у фінал 100-тисячника в Токіо

Українська тенісистка Катерина Володько програла півфінальний матч змагань категорії ITF W100 у японському Токіо. Катерина, яка починала виступи на турнірі ще з кваліфікаційного раунду, в боротьбі за вихід у титульний матч в двох партіях поступилась представниці Швейцарії Вікторії Голубіч, яка займає 135-у сходинку світового жіночого рейтингу.

ITF W100
Токіо, Японія
1/2 фіналу

 (7) Вікторія Голубіч - (Q) Катерина Володько - 6:4, 6;1

Початок зустрічі для Катерини Володько можна назвати хіба що провальним. Українська тенісистка не змогла нормально увійти в матч і дуже швидко опинилась буквально у критичному становищі - 0:5 із трьома брейками у виконанні суперниці. Але до честі Володько варто відзначити, що навіть такі цифри на табло не змусили її опустити ракетку. 

В наступному геймі, в якому Голубіч подавала на перемогу в партії, Катерина відіграла 4 сет-боли у суперниці і, зрештою, оформила брейк. За кілька хвилин Володько відіграла ще одну програну подачу, причому оформила брейк під нуль. В наступному геймі українська тенісистка ліквідувала ще 2 сет-боли на власній подачі. 

Але фантастичного порятунку таки не трапилось. Вікторія змогла зібратися і з третьої спроби таки подати на перемогу в першому сеті. Якби ж Володько відпустила суперницю у трохи менший відрив на самому початку матчу...

Історія повторилась і в другому сеті. Знову Голубіч почала партію у шаленому темпі і оформила 3 брейки поспіль. Володько і в цій ситуації намагалась відігратися з рахунку 0:5, але цього разу Катерині вдалось оформити лише один брейк під нуль. В наступному геймі українська тенісистка знову не втримала власну подачу і пропустила Вікторію у фінал турніру.

В ньому Вікторія Голубіч зіграє із переможницею матчу між Сію Ван і Кімберлі Біррелл.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі