Теніс України у соцмережах

Катерина Володько успішно стартувала в основній сітці 100-тисячника в Токіо

Українська тенісистка Катерина Володько, яка пробилась в основну сітку змагань категорії ITF W100 в Японії крізь сито кваліфікації, успішно подолала стадію першого кола. В трьох сетах Катерина здолала місцеву спортсменку Сакуру Хосогі, яка займає 235-ту сходинку світового жіночого рейтингу. 

ITF W100
Токіо, Японія
1-й раунд

(Q) Катерина Володько - Сакура Хосогі - 6:0, 6:3, 3:6

Після повноцінного розгрому суперниці із "баранкою" в стартовому сеті Катерина випустила нитки гри зі своїх рук у другій партії. В самому дебюті цього відрізку матчу вже Хосогі повела одразу з двома брейками. І хоч Володько не відпустила суперницю у повний відрив і періодично скорочувала відставання, партія все одно лишилась за японською тенісисткою.

Але вирішальний сет Катерина почала із брейку, який точно додав українській тенісистці впевненості у власних силах. В середині партії Володько ще й втримала надзвичайно важливий гейм на власній подачі, під час якого їй довелось відіграти одразу 3 брейк-поінти. Завершилась зустріч обміном брейками, в якому Катерина виявилась сильнішою.

В другому колі 100-тисячника в Токіо Катерина Володько зіграє проти 4-ї ракетки турніру Юе Юань з Китаю та ще однією японською тенісисткою Харукою Кадзі.

Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі