Теніс України у соцмережах

Маркета Вондроушова здобула вольову перемогу в четвертому раунді US Open - 2023.

Чеська тенісистка Маркета Вондроушова, яка у Нью-Йорку отримала 9-й номер посіву, не без проблем подолала стадію четвертого кола американського мейджора. В боротьбі за вихід у чвертьфінал US Open - 2023 Маркета здобула вольову перемогу над одним із відкриттів змагань - місцевою спортсменкою Пейтон Стернс.

US Open - 2023
Нью-Йорк, США
Жіночий одиночний розряд
1/8 фіналу

(9) Маркета Вондроушова - Пейтон Стернс - 6:7(3), 6:3, 6:2

Пейтон Стернс аж надто нахабно, як для відвертого аутсайдера зустрічі, почала матч зі швидкого брейку. До середини партії Вондроушовій ніяк не вдавалось відігратися, але і зворотній брейк у виконанні чеської тенісистки переломним моментом в сеті не став. Так, Маркета дотягнула до тай-брейку, але на ньому Стернс оформила перемогу в сеті.

Але, виявилось, що виграний сет - це сьогоднішній максимум Стерн. Вондроушова починаючи із другої партії зустрічі методично перевела гру в зручне для себе русло. І Пейтон, як не намагалась, знайти аргументи проти суперниці у такому перебігу матчу так і не зуміла. Якщо боротьбу в другій партії ще можна було назвати рівною, то вирішальний сет Маркета взяла більш ніж впевнено.

У чвертьфіналі US Open - 2023 Маркета Вондроушова зіграє проти американської спортсменки Медісон Кіз, яка у яскравому та атакувальному стилі в своєму матчі четвертого кола здолала Джессіку Пегулу.



Теніс України в соцмережах: Facebook і Telegram

Коментарі