Теніс України у соцмережах

Фелікс Оже Альяссім із непростої перемоги розпочав виступи в Токіо

Представник Канади Фелікс Оже Альяссім, який на змаганнях категорії ATP-500 в Токіо отримав 8-й номер посіву, починає виступи на турнірі із вкрай непростої перемоги. В стартовому колі змагань Фелікс в трьох партіях здолав австралійця Александара Вукіча, який займає 54-ту сходинку світового рейтингу. На перемогу в протистоянні Оже Альяссім витратив майже 3 години ігрового часу.

ATP-500
Токіо, Японія
1-й раунд

(8) Фелікс Оже-Альяссім - Александар Вукіч - 7:6(3), 6:7(2), 6:2

Цікаво підмітити, що в двох стартових сетах тенісисти обмінялись, фактично, дзеркальними перемогами. В першій партії зі швидким брейком повів Оже Альяссім, не зумів подати на сет, дозволивши супернику в останній момент відігратися, але у підсумку саме канадський тенісист впевнено залишив за собою тай-брейк. В другому сеті все сталось із точністю до навпаки. Першим відзначився на прийомі вже Вукіч, який згодом так само не зумів подати на перемогу в партії, але впевнено виграв "тай".

Із цієї "дзеркальної" історії та взагалі із контексту напруженої боротьби в матчі відверто вибився вирішальний сет. У Александара він не задався від самого початку, оскільки австралійський тенісист двічі поспіль програв власну подачу. Фелікс дозволив супернику трохи скоротити відставання в рахунку, але одразу після зворотнього брейка від Вукіча Оже Альяссім відновив комфортну перевагу у дві виграні подачі суперника і спокійно довів зустріч до перемоги. 

В другому колі змагань в Токіо Фелікс Оже Альяссім зіграє проти австрійського спортсмена Себастьяна Офнера. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне