Теніс України у соцмережах

Фелікс Оже Альяссім спокійно долає друге коло змагань в Токіо

Представник Канади Фелікс Оже Альяссім, який на змаганнях категорії ATP-500 в Токіо отримав 8-й номер посіву, впевнено пробивається у чвертьфінал турніру. На стадії другого кола Фелікс в двох партіях здолав австрійського тенісиста Себастьяна Офнера, який займає 47-му сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в протистоянні Оже Альяссім витратив 1 годину і 35 хвилин ігрового часу.

ATP-500
Токіо, Японія
2-й раунд

(8) Фелікс Оже Альяссім - Себастьян Офнер - 6:4, 6:1

Цікаво, що зустріч із брейку почав саме Офнер, який зумів відзначитися на прийомі вже в першому геймі протистояння. Фелікс не став відкладати спроби відігратися на потім і вже в наступному геймі зачепився за подачу суперника. Себастьян відіграв 4 брейк-поінти, але з п`ятої спроби канадський тенісист оформив зворотній брейк. Ще раз відзначився на прийомі Оже Альяссім вже наприкінці сету - Офнер знову боровся до останнього, але відігравши 3 сет-боли у суперника таки віддав власну подачу, а разом із нею і всю партію.

В другому сеті Офнер знову повів із геймом на прийомі в активі вже у перші хвилини цього ігрового відрізку. Але цього разу Фелікс перевернув хід партії ще більш агресивно. Канадський тенісист оформив 3 брейки поспіль, виграв 6 геймів і з прихованою "баранкою" взяв другий сет.

У чвертьфіналі змагань в Токіо Фелікс Оже-Альяссім зіграє проти переможця матчу між 2-м номером посіву Каспером Руудом із Норвегії та американським тенісистом Маркосом Гіроном.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне