Теніс України у соцмережах

Катерина Байндл поступилась Каролін Гарсії на старті основної сітки змагань у Пекіні

Українська тенісистка Катерина Байндл, яка пробилась в основу змагань категорії WTA-1000 в Пекіні крізь сито кваліфікації, не зуміла здолати 9-ту ракетку змагань в першому раунді. В двох партіях Катерина поступилась представниці Франції Каролін Гарсії, яка займає 10-ту сходинку в поточному світовому рейтингу. Зустріч між спортсменками тривала трохи менше години із чвертю ігрового часу.

WTA-1000
Пекін, Китай
1-й раунд

(9) Каролін Гарсія - (Q) Катерина Байндл - 6:2, 6:4

На самому початку зустрічі Байндл упустила власну подачу і дозволила суперниці починати зустріч із комфортною перевагою. В середині стартового сету Гарсія мала непогану нагоду зміцнити цю перевагу ще одним брейком, втім Катерина з трьох брейк-поінтів власну подачу захистила. Більше того, в наступному геймі українська тенісистка дісталась до першого у зустрічі брейкового м'яча, але Гарсія втримала подачу. Каролін не стала доводити справу до нервової кінцівки партії - французька спортсменка зачепилась на прийомі і хоч Байндл відіграла подвійний сет-бол у суперниці, Гарсія з третьої спроби оформила другий у партії брейк і завершила цей відрізок матчу на свою користь.

В другому сеті Катерина цілком могла розраховувати на успіх. Як мінімум, українська тенісистка спочатку повністю вирівняла гру на корті, а згодом вперше в матчі відзначилась на прийомі. Гарсія саме в цей момент мобілізувала всі сили і провела просто ударне завершення другої партії. Спочатку Каролін відповіла брейком під нуль, а вже в наступному геймі на прийомі оформила ще один брейк, який і дозволив їй взяти увесь матч.

В другому колі змагань в Пекіні Каролін Гарсія зіграє проти представниці Казахстану Юлії Путінцевої.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі