Теніс України у соцмережах

Даяна Ястремська програє вже на старті змагань у Румунії

Даяна Ястремська не зуміла подолати навіть стартовий раунд змагань категорії WTA-250 у румунському місті Клуж-Напока. В першому колі турніру українська тенісистка в двох партіях програла представниці Чехії Ніколі Бартунковій, яка отримала від організаторів wild card в основну сітку. Зустріч тривала трохи більше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

WTA-250
Клуж-Напока, Румунія
1-й раунд

(WC) Нікола Бартункова - Даяна Ястремська - 7:5, 6:4

В стартовому сеті при всіх спробах грати на рівних Даяна відчувала серйозні проблеми на власній подачі і постійно відпускала суперницю у відрив. Двічі українській тенісистці вдавалось відігратися із брейку, втім третій успіх на прийомі у виконанні Ніколи став вирішальним. Після того, як Бартункова завадила Ястремські подати на тай-брейк, чеська тенісистка видряпала надзвичайно складний власний гейм. З чотирьох брейк-поінтів Нікола таки подала на перемогу в стартовому сеті. 

Другу партію із брейку почала вже українська тенісистка, втім проблеми на власній подачі Ястремській вирішити так і не вдалось. Дуже швидко Бартункова відновила рівновагу в рахунку, ну а ближче до завершення сету Нікола скористалась ще одним невпевненим геймом на подачі Даяни. Поставити крапку в протистоянні у власному геймі чеській тенісистці вже вдалось без особливих проблем.

В другому колі змагань в Румунії Нікола Бартункова зіграє проти переможниці матчу між 5-ю ракеткою турніру місцевою тенісисткою Аною Богдан і представницею Болгарії Вікторією Томовою.

В ці хвилини свій матч першого кола в місті Клуж-Напока проводить ще одна українська тенісистка - Катерина Байндл. Їй протистоїть росіянка Єкатерина Макарова. Загалом в основній сітці турніру в Румунії опинились одразу 4 представниці України - завтра свої матчі проведуть Дарія Снігур та Анастасія Соболєва. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне