Теніс України у соцмережах

Дарія Снігур впевнено переграла Гаррієт Дарт і вийшла у фінал змагань в Глазго


Українська тенісистка Дарія Снігур стає фіналісткою 60-тисячника ITF в британському Глазго. В боротьбі за вихід у титульний матч змагань Дарія в двох партіях здолала місцеву тенісистку Гаррієт Дарт, яка займає 144-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу над 2-ю ракеткою турніру Снігур витратила трохи менше ніж півтори години ігрового часу.

ITF W60
Глазго, Велика Британія
1/2 фіналу

(3) Дарія Снігур - (2) Гаррієт Дарт - 6:4, 6:4

Успіх у стартовій партії зустрічі Дарії приніс швидкий брейк, який українська тенісистка оформила в першому ж геймі матчу. У Снігур було ще кілька можливостей відзначитися на прийомі, але британська спортсменка рятувала свої гейми з брейк-поінтів. А от ближче до завершення сету складніше брати свої подачі стало вже самій Дарії. Наприклад, восьмий гейм вона взяла лише відігравши 3 брейк-поінти. Непросто було і подати на сет, але і цей гейм Снігур з брейк-поінта захистила.

В другому сеті Дарія теж швидко повела в рахунку із брейком, але цього разу Дарт змогла відігратися. Снігур не припинила тиснути і реалізувала прихований матч-бол. А от подача на перемогу знов вийшла важкою - Гаррієт заробила подвійний брейк-поінт, але українська спортсменка вистояла і оформила вихід у фінал.

За титул у Глазго Дарія Снігур посперечається із німецькою тенісисткою Моною Бартель.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне