Теніс України у соцмережах

Анастасія Соболєва програє свій дебютний матч в основних сітках турнірів WTA


Українська тенісистка Анастасія Соболєва, яка пробилась в основну сітку змагань категорії WTA-250 в румунському місті Клуж-Напока крізь сито кваліфікації, поступилась в першому раунді турніру. В трьох сетах Анастасія програла представниці Угорщини Анні Бондар, яка займає 116-ту сходинку поточного світового рейтингу. Зустріч тривала 2 години і 10 хвилин ігрового часу.

WTA-250
Клуж-Напока
1-й раунд

Анна Бондар - (Q) Анастасія Соболєва - 5:7, 6:2, 6:3

Як для дебютного матчу на найвищому рівні світового жіночого тенісу Анастасія Соболєва залишила виключно приємні враження. Так, із такою суперницею Анастасія цілком могла і впоратися, втім, не вистачило банального досвіду боротьби. А це - справа наживна.

В стартовій партії Анастасія продемонструвала справжній характер. Увесь сет українська тенісистка була в ролі наздоганяючої, але Соболєва не посипалась, а навпаки боролась до останнього. Двічі Анастасія рятувалась з брейку у суперниці, а у кінцівці сету і зробила ключовий брейк при подачі Бондар на тай-брейк.

У другій партії Соболєва ще двічі відігравалась після програної власної подачі. Але з середини сету Анна перехопила ініціативу вже остаточно. До кінця партії угорська тенісистка ще двічі оформила брейк і перевела матч у вирішальний ігровий відрізок.

Його Бондар почала з іще одного брейку. Насправді, Анна могла брати цей сет взагалі розгромно, бо свої подачі представниця Угорщини брала без проблем, а на прийомі постійно створювала проблеми Соболєвій. Але Анастасія на характері розгрому уникнула. Втім, і поборотися за сет на рівних теж не змогла.

В другому колі змагань в Клуж-Напоці Анна Бондар зіграє проти переможниці матчу між Алішею Паркс і Габріелою Русе.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне