Теніс України у соцмережах

Маріє Боузкова впевнено переграла росіянку і стала першою фіналісткою змагань в Наньчані


Чеська тенісистка Маріє Боузкова пробивається в фінал змагань категорії WTA-250 в китайському Наньчані. В боротьбі за вихід у титульний матч турніру Маріє в двох партіях переграла представницю країни-агресора Діану Шнайдер, яка займає 72-гу сходинку світового рейтингу. На перемогу в матчі Боузкова витратила трохи більше 1 години і 40 хвилин ігрового часу.

WTA-250
Наньчан, Китай
1/2 фіналу

(3) Маріє Боузкова - Діана Шнайдер - 7:6(5), 6:2

У стартовому сеті спортсменки влаштували справжні гойдалки. Спочатку Боузковій довелось двічі відігруватися з брейку в активі суперниці. А наприкінці сету із геймом на прийомі в активі повела сама Маріє, але подати на партію чеська тенісистка не змогла. Тай-брейк повністю відповідав перебігу подій і був таким самим бойовим, але нестабільним для обох спортсменок. У підсумку із мінімальною перевагою перемогу в ньому здобула Маріє.

А ось у другому сеті боротьби вже не вийшло. Боузкова пішла у відрив із рахунком 5:1, не подала на перемогу, але одразу після цього поставила крапку в матчі ще одним вдалим геймом на прийомі.

У фіналі змагань в Наньчані Маріє Боузкова зіграє із переможницею матчу між ще однією чеською спортсменкою Катериною Сіняковою та представницею Канади Лейлою Фернандес.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне