Теніс України у соцмережах

Ілля Марченко поступився у чвертьфіналі Челленджера в Братиславі


Український тенісист Ілля Марченко, який починав виступи на змаганнях категорії ATP Challenger в Братиславі ще з кваліфікації, завершує виступи на турнірі після чвертьфінальної стадії. В 1/4 фіналу Ілля на тай-брейці вирішального сету програв представнику Бельгії Йорісу де Лооре, який займає 188-му сходинку світового чоловічого рейтингу. Зустріч тривала трохи більше двох із половиною годин ігрового часу.

ATP Challenger
Братислава, Словаччина
1/4 фіналу

Йоріс де Лооре - (Q) Ілля Марченко - 6:3, 3:6, 7:6(2)

Єдиний невпевнений гейм на власній подачі, який Ілля видав в середині стартового сету, коштував українському тенісисту всієї першої партії. Де Лооре як до успіху на прийомі, так і після нього не давав Марченку жодного шансу у своїх геймах.

В другому сеті Ілля налагодив гру на прийомі і кілька разів серйозно потурбував суперника. Але якщо в першому геймі Йоріс врятував подачу з брейк-поінта, то наприкінці сету Марченко таки оформив перший в матчі брейк. Після нього український тенісист спокійно подав на сет.

У вирішальній партії Ілля також повів з геймом на прийомі в активі, але вже наступний гейм на власній подачі українець програв. Складною для Марченка була подача на тай-брейк, але Ілля втримав її з  подвійного матч-болу у суперника. Втім тай-брейк Ілля провалив і взяв на ньому лише 2 розіграші.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі