Теніс України у соцмережах

Грігор Дімітров переграв росіянина на шляху в четверте коло Мастерса в Шанхаї


Болгарський тенісист Грігор Дімітров стає учасником 1/8 фіналу змагань категорії ATP Masters в Шанхаї. На стадії третього кола Грігор в двох сетах переграв спортсмена без прапору Карена Хачанова, який отримав на турнірі 13-й номер посіву. На перемогу в протистоянні Дімітров витратив трохи менше двох годин ігрового часу.

ATP Masters
Шанхай
3-й раунд

(18) Грігор Дімітров - (13) Карен Хачанов - 7:6(6), 6:4

В стартовому сеті зустрічі жодному із тенісистів не вдалось відзначитися на прийомі, хоча шансів для цього було, в принципі, достатньо. Так, Хачанов двічі рятував власні подачі, відіграючи одразу по 2 брейк-поінти за ті гейми. Черга Дімітрова демонструвати характер настала вже наприкінці сету - Грігору довелось рятувати подачу на тай-брейк з тих самих двох брейк-поінтів.

На тай-брейці Дімітров фактично увесь час був попереду і двічі лідирував із міні-брейком. Карен рятувався, але за рахунку 6:7 росіянин ще раз програв розіграш на власній подачі, а разом із ним і всю стартову партію.

Другий сет починався в тому самому ключі - із впевненими подачами від кожного зі спортсменів. Але в середині сету трапився єдиний брейк в усьому протистоянні. Грігор скористався провалом на подачі Хачанова, повів у рахунку і втримав цю перевагу до завершення зустрічі.

За вихід у чвертьфінал Мастерса в Шанхаї Грігор Дімітров посперечається із переможцем матчу між лідером посіву Карлосом Алькарасом із Іспанії та британським спортсменом Даніелєм Евансом.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі