Теніс України у соцмережах

Грігор Дімітров не без проблем переграв Лоренцо Музетті на старті Мастерса в Парижі


Болгарський тенісист Грігор Дімітров з непростої перемоги починає виступи на змаганнях категорії ATP Masters в Парижі. В матчі першого кола Грігор в трьох партіях здолав італійця Лоренцо Музетті, який займає 22-гу сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Дімітров витратив 2 години і 20 хвилин ігрового часу.

ATP Masters
Париж, Франція
1-й раунд

Грігор Дімітров - Лоренцо Музетті - 6:2, 6:7(4), 6:3

Після стартового сету, який Грігор Дімітров залишив за собою більш ніж впевнено, дуже слабко вірилось в те, що у матчі з'явиться бодай якась інтрига. Ще меншою віра в успіх Музетті стала після того, як болгарський тенісист повів із геймом на прийомі і в другій партії.

Більше того, Дімітров втримав свою перевагу до подачі на перемогу і в тому геймі він навіть до матч-болу дістався. І цей момент ще довго б снився прихильникам Грігора, якби у підсумку він програв матч. Ну а так все обійшлося, хоч і не без пригод. Музетті в останній момент відігрався, перевів другий сет на тай-брейк і вже на ньому оформив перемогу в партії. Повторюсь, із матч-болу у суперника на його ж подачі.

Прикра поразка в другому сеті, на щастя, не зламала Дімітрова, який вже на початку вирішального відрізку матчу ще раз відзначився на прийомі. Як не намагався Музетті, але шансів відігратися йому Грігор не давав ніяких. Наприклад, три останні гейми на власній подачі у цьому матчі болгарський тенісист взяв під нуль.

В другому колі Мастерса в Парижі Грігор Дімітров зіграє проти 3-го номера посіву росіянина Даніїла Медвєдєва.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter.

Коментарі

Популярне