Теніс України у соцмережах

Грігор Дімітров спокійно виграє стартовий поєдинок у Відні


Болгарський тенісист Грігор Дімітров впевнено виграє матч першого кола змагань категорії ATP-500 в австрійському Відні. На старті турніру Грігор в двох партіях переграв італійця Лоренцо Музетті, який займає 22-гу сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в поєдинку Дімітров витратив 1 годину і 35 хвилин ігрового часу.

ATP-500
Відень, Австрія
1-й раунд

Грігор Дімітров - Лоренцо Музетті - 6:3, 6:4

Напевно, можна говорити про те, що у сьогоднішньому матчі Грігор Дімітров награв навіть на більш впевнену перемогу. У болгарського тенісиста на корті виходило майже все - подачу він тримав більш ніж впевнено і, до того ж, на прийомі Грігор доволі часто нав'язував супернику боротьбу. Так, відзначитися брейком вдалось лишень по разу в кожній із партій протистояння, але шансів на успіх у Дімітрова було значно більше.

Так, в стартовому сеті Грігор і після брейку міг зміцнити своє лідерство ще однією виграною подачею Музетті, але італійський тенісист втримав важкий гейм з подвійного брейк-поінту. Можливо, Дімітров і пожалкував би про цей момент, якби Лоренцо в останній момент відігрався. Але при подачі представником Болгарії на сет Музетті не скористався своїм першим брейк-поінтом. Грігор подачу, а разом з нею і увесь сет, взяв. А от Лоренцо більше шансів на прийомі не отримував до самого завершення зустрічі.

Весь другий сет Дімітров чіплявся на прийомі. Спочатку Музетті відігрався з двох брейк-поінтів, потім - у наступному геймі - ліквідував ще один. І в той момент, коли почало закрадатися відчуття, що Лоренцо може так і до тай-брейку дотягнути, Грігор оформив важливий успіх на прийомі. Після нього лишалось тільки подати на матч, що Дімітров успішно і зробив.

В другому колі змагань у Відні Грігор Дімітров зіграє із переможцем матчу між лідером посіву Даніїлом Медвєдєвим та представником Франції Артуром Філєм.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне