Теніс України у соцмережах

Тейлор Фріц успішно стартував на останньому Мастерсі в сезоні

Американський тенісист Тейлор Фріц доволі впевнено подолав стартовий раунд змагань категорії ATP Masters у французькому Парижі, на якому він отримав 9-й номер посіву. В першому колі Тейлор в двох партіях переграв представника Аргентини Себастьяна Баеса, який займає 29-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Фріц витратив трохи менше 1 години і 10 хвилин ігрового часу.

ATP Masters
Париж, Франція
1-й раунд

(9) Тейлор Фріц - Себастьян Баес - 6:1, 6:4

Жодної інтриги в стартовій партії бути не могло. Тейлор Фріц не просто впевнено взяв перший сет зустрічі, він ще й оформив одразу два поспіль брейки під нуль, чим, здавалося, повністю деморалізував суперника.

Принаймні, другий сет Баес почав з третього поспіль програного без жодної боротьби гейму на власній подачі. Втім, в цей момент і сам Себастьян трохи оговтався та стабілізував гру, і Тейлор суттєво знизив оберти. Але рівно настільки, аби хоч і без розгрому, але впевнено довести зустріч до перемоги. Той брейк під нуль на самому початку другої партії так і лишився в ній єдиним.

У другому колі Мастерса в Парижі Тейлор Фріц зіграє проти переможця матчу між Даніелем Альтмаєром із Німеччини та французьким тенісистом Артуром Філєм.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне