Теніс України у соцмережах

Тейлор Фріц із впевненої перемоги над Кемероном Норрі починає захист титулу в Токіо

Американський тенісист Тейлор Фріц, який є діючим чемпіоном турніру категорії ATP-500 в Токіо і лідером посіву поточних змагань в столиці Японії, починає захист титулу із впевненої перемоги. В стартовому поєдинку Тейлор в двох партіях переграв британця Кемерона Норрі, який займає 18-ту сходинку чоловічого світового рейтингу. На перемогу в матчі Фріц витратив трохи більше 1 години і 20 хвилин ігрового часу.

ATP-500
Токіо, Японія
1-й раунд

(1) Тейлор Фріц - Кемерон Норрі - 6:4, 6:3

Здавалось, що Тейлор Фріц зумів захопити ініціативу від самого початку зустрічі. В двох стартових геймах на прийомі американський тенісист заробив одразу 4 брейк-поінти, але жодного з них реалізувати не зумів. Але, доволі несподівано, повести із брейком вдалось саме Норрі - Кемерон скористався першим же шансом на подачі суперника і вирвався вперед - 4:2.

Але саме з цього моменту Фріц почав справжній камбек у стартовому сеті. Тейлор двічі поспіль відзначився на прийомі, взяв 4 гейми і оформив перемогу в першій партії.

Другий сет із брейку почав вже сам Фріц. Тейлор взяв подачу суперника під нуль і саме цей успіх на прийомі став вирішальним. До кінця зустрічі Тейлор більш ніж впевнено тримав власні подачі і довів матч до перемоги.

В другому колі змагань в Токіо Тейлор Фріц зіграє проти переможця матчу між представником Аргентини Томасом Мартіном Етчеверрі та місцевим тенісистом - кваліфаєром Сінтаро Мочізукі.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі