Теніс України у соцмережах

Тейлор Фріц на двох тай-брейках здолав стартового суперника в Базелі


Американський тенісист Тейлор Фріц, який на змаганнях категорії ATP-500 в швейцарському Базелі отримав 3-й номер посіву, з непростої перемоги почав виступи на турнірі. В матчі першого кола Тейлор на двох тай-брейках переграв представника Австралії Макса П'юрселла, який займає 41-шу сходинку світового рейтингу. На перемогу в матчі Фріц витратив дві години ігрового часу.

ATP-500
Базель, Швейцарія
1-й раунд

(3) Тейлор Фріц - Макс П'юрселл - 7:6(7), 7:6(4)

В стартовому сеті тенісисти обійшлись без брейків, хоча на самому початку зустрічі сталось кілька геймів із цілим розсипом брейк-поінтів. Після того, як спортсмени з боями захистили власні подачі, події заспокоїлись і до тай-брейку обидва дотягнули без зайвих пригод. А ось сам тай видався максимально насиченим. На його початку П'юрселл повів одразу з двома міні-брейками, але Тейлор вирівняв ситуацію і у підсумку здобув важку перемогу в партії.

А ось в другому сеті Фріц двічі вів в рахунку із геймом на прийомі в активі. Американець навіть виходив подавати на перемогу і дістався в тому геймі до матч-болу, але Макс витримав тиск, відігрався і знову перевів партію на тай-брейк. Правда на ньому Тейлор оформив підсумкову перемогу в матчі.

В другому колі змагань в Базелі Тейлор Фріц зіграє проти кривдника Стена Ваврінки - представника країни-агресора Александра Шевченка.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне