Теніс України у соцмережах

Каролін Гарсія переграла Медісон Кіз в Чжухаї і вибила американку з WTA Elite Trophy


Французька тенісистка Каролін Гарсія із достатньо впевненої перемоги починає виступи на груповому етапі малого Підсумкового турніру WTA. В двох партіях Каролін переграла представницю США Медісон Кіз, яка займає 11-ту сходинку поточного світового рейтингу. Кіз програла вже другий матч в групі B і таким чином втратила всі шанси продовжити боротьбу на змаганнях. На перемогу в матчі Гарсія витратила півтори години ігрового часу.

WTA Elite Trophy
Чжухай, Китай
Група B

Каролін Гарсія - Медісон Кіз - 6:3, 7:6(3)

Каролін Гарсія потужно почала зустріч і не тільки впевнено захистила стартовий гейм на власній подачі, а й нав'язала суперниці справжню боротьбу на прийомі. Кіз намагалась втримати гейм, відіграла кілька брейк-поінтів, але французька спортсменка таки оформила брейк. Найцікавіше, що цей гейм так і лишився єдиним, в якому у приймаючої сторони були бодай якісь шанси на успіх. До самого завершення партії обидві тенісистки впевнено тримали свої подачі, тож Гарсія із мінімальною перевагою взяла сет.

Друга партія і зовсім обійшлась без брейків. Єдиний гейм, в якому були брейк-поінти стався на подачі Каролін, але Медісон не скористалась двома брейковими м'ячами. У підсумку доля сету, та й всього матчу, була вирішена на тай-брейку, який Гарсія провела максимально впевнено - взяла всі розіграші на власній подачі і відзначилась двома міні-брейками.

Таким чином Медісон Кіз із двома поразками займає останню сходинку в групі B малого Підсумкового турніру WTA. А ось путівку в півфінал WTA Elite Trophy в особистому протистоянні розіграють Каролін Гарсія і Беатріс Хаддад Мая.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі