Теніс України у соцмережах

Коко Гофф не лишила шансів Онс Жабер у стартовому матчі групового етапу WTA Finals


Американська тенісистка Коко Гофф із розгромною перемоги розпочинає виступи в одиночному розряді на Підсумковому Турнірі WTA в мексиканському Канкуні. В першому матчі Гофф розгромила представницю Тунісу Онс Жабер, віддавши суперниці всього 1 гейм за весь поєдинок. На впевнену перемогу Коко витратила навіть трохи менше години ігрового часу.

WTA Finals
Канкун, Мексика
Група A (Chetumal Group)

Коко Гофф - Онс Жабер - 6:0, 6:1

Звісно, дуже хочеться, аби в кожному матчі WTA Finals на корті велась справжня напружена боротьба, але по факту ми побачили вже другий розгром всього за два дні Підсумкового Турніру. І це вкотре доводить, що підійти до останніх змагань в сезоні в бойовій формі - завдання із зірочкою.

Вчора тільки один гейм у Аріни Сабаленко зуміла взяти Марія Саккарі. Сьогодні абсолютно нічого протиставити своїй суперниці не зуміла Онс Жабер. Коко Гофф просто методично знищувала представницю Тунісу, відвісила їй повноцінну баранку в стартовому сеті і відзначилась двома брейками у другій партії.

Єдиний бойовий гейм на подачі американської спортсменки стався лише в той момент, коли вона вийшла ставити крапку в протистоянні. Жабер заробила три брейк-поінта, але реалізувати жодного з них так і не змогла.

Таким чином Chetumal Group на WTA Finals очолили Коко Гофф і Іга Свьонтек, які здобули на старті групового етапу перемоги у двох партіях.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі