Теніс України у соцмережах

Коко Гофф на тай-брейці вирішального сету здолала Петру Мартич в другому колі змагань в Пекіні

Американська тенісистка Коко Гофф, яка на змаганнях категорії WTA-1000 в Пекіні отримала 3-й номер посіву, з величезними труднощами подолала стадію другого кола турніру. В ньому Коко лише на тай-брейці вирішального сету здолала спротив представниці Хорватії Петри Мартич, яка займає 48-му сходинку поточного світового рейтингу. 

WTA-1000
Пекін, Китай
2-й раунд

(3) Коко Гофф - Петра Мартич - 7:5, 5:7, 7:6(2)

В стартовому сеті Гофф зуміла здобути перемогу завдяки єдиному брейку, який американській тенісистці вдалось оформити вже в той момент, коли суперниця вийшла подавати на тай-брейк. А от у другому сеті Коко серйозно здала в контексті гри на власній подачі. Тричі по ходу цієї партії Мартич виривалась вперед із брейком, але кожного разу Гофф вдавалось відігратися. 

Але наприкінці другого сету трапився і четвертий брейк у виконанні Петри, відповісти на який у Коко вже не було часу. Третя партія знову, здавалося б, проходить під диктовку Мартич. Двічі хорватська тенісистка вела в рахунку із брейком, а одного разу навіть виходила подавати на перемогу, але і тут Гофф вистояла. На тай-брейці Мартич почала із виграного на прийомі розіграшу, але саме в цей момент Коко спромоглась на фінішний ривок, яким просто змела суперницю - ривок із 5-ти виграних поспіль розіграшів не залишив Мартич шансів на порятунок.

Варто відзначити, що зустріч Коко Гофф і Петри Мартич тривала більше трьох годин ігрового часу. 

В третьому колі змагань в Пекіні Коко Гофф зіграє проти переможниці матчу між українською тенісисткою Лесею Цуренко і спортсменкою без прапору Людмилою Самсоновою. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне