Теніс України у соцмережах

Беатріс Хаддад Мая переграла Медісон Кіз на старті WTA Elite Trophy

Бразильська тенісистка Беатріс Хаддад Мая здобуває перемогу в стартовому поєдинку групи B на малому Підсумковому Турнірі WTA в китайському Чжухаї. В двох партіях Беатріс здолала представницю США 11-ту ракетку світу Медісон Кіз. Обидва сети зустрічі завершились із рахунком 6:4 на користь Хаддад Маї. На перемогу в матчі бразильська спортсменка витратила 1 годину і 40 хвилин ігрового часу. 

WTA Elite Trophy
Чжухай, Китай
Група B

Беатріс Хаддад Мая - Медісон Кіз - 6:4, 6:4

Медісон Кіз цілком могла повести із брейком на самому початку зустрічі, натомість американська тенісистка не реалізувала подвійний брейк-поінт вже в стартовому геймі матчу, а вже в наступному упустила власну подачу. Шансів на порятунок сету у Медісон було предостатньо, наприклад в п`ятому геймі Беатріс зуміла відіграти ще 2 брейк-поінти. Але Кіз свого моменту таки дочекалась і в сьомому геймі таки оформила брейк у відповідь. Та наприкінці партії із американською спортсменкою стався ще один провальний гейм на власній подачі, який вона віддала суперниці під нуль. Цей брейк у десятому геймі і дозволив Хаддад Маї оформити перемогу в партії.

Найцікавіше, що крапку в усьому матчі Беатріс поставила таким самим брейком під нуль у десятому геймі наступного другого сету. До цього моменту жодній із тенісисток не вдавалось відзначитися на прийомі, хоча декілька непоганих можливостей для цього було у кожної із суперниць. Та в підсумку все вирішив ще один провальний гейм на подачі Кіз.

Таким чином Беатріс Хаддад Мая очолила групу B на малому Підсумковому Турнірі WTA. Тепер і Беатріс, і Медісон лишилось провести матчі проти Каролін Гарсії із Франції. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі