Теніс України у соцмережах

Беатріс Хаддад Мая переграла Дарію Касаткіну і стала першою фіналісткою WTA Elite Trophy


Бразильська тенісистка Беатріс Хаддад Мая виходить у фінал малого Підсумкового турніру WTA. В боротьбі за вихід у титульний матч WTA Elite Trophy Беатріс в двох партіях більш ніж впевнено переграла росіянку Дарію Касаткіну, яка займає 17-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Хаддад Мая витратила трохи більше ніж півтори години ігрового часу.

WTA Elite Trophy
Чжухай, Китай
1/2 фіналу

Беатріс Хаддад Мая - Дарія Касаткіна - 6:4, 6:1

Стартовий сет зустрічі пройшов у відносно рівній боротьбі. Обидві тенісистки впевнено брали свої подачі, але ключовим у сеті став 10-й гейм, у якому стався перший і єдиний брейк-поінт у партії. Хаддад Мая зачепилась за подачу суперниці і оформила ключовий брейк.

Початок другого сету пройшов під диктовку Беатріс. Бразильська тенісистка зачепилась на прийомі вже в першому геймі, але Дарія відігралась з потрійного брейк-поінта. Але із середини сету Хаддад Мая повністю захопила ініціативу і двічі поспіль взяла подачу Касаткіної.

Тепер у фіналі змагань WTA Elite Trophy Беатріс Хаддад Мая зіграє із переможницею китайського дербі між Лінь Чжу і Цінь Вень Чжен.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне