Теніс України у соцмережах

Хуберт Хуркач в бойовому протистоянні здолав Себастьяна Корду на старті Мастерса в Парижі

Польський тенісист Хуберт Хуркач, який на змаганнях категорії ATP Masters в Парижі отримав 11-й номер посіву, стартує на турнірі із вкрай непростої перемоги. В першому раунді Мастерса Хуберт в трьох сетах переграв американця Себастьяна Корду, який займає 24-ту сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в протистоянні Хуркач витратив трохи більше двох годин ігрового часу.

ATP Masters
Париж, Франція
1-й раунд

(11) Хуберт Хуркач - Себастьян Корда - 6:3, 6:7(6), 6:3

Хуберт від самого початку зустрічі повів в рахунку із геймом на прийомі в активі. І цей ранній брейк дозволив польському тенісисту забрати перший сет матчу. В дебюті другої партії Хуберт знову відзначився на прийомі і, здавалося б, спокійно веде зустріч до перемоги. Хуркач навіть вийшов подавати на матч, але в останній момент Себастьян відігрався.

Хуберт міг одразу ж оформити ще один брейк, але Корда відігрався з трьох брейк-поінтів. У підсумку доля сету вирішувалась на тай-брейку, який просто фантастично почав саме Себастьян - повів одразу з двома міні-брейками - 5:0. Але Хуркач знайшов чим відповісти і взяв одразу 6 розіграшів поспіль, заробивши таким чином перший матч-бол. Та сет таки залишився за Кордою, який встиг ще раз виграти розіграш на прийомі.

У вирішальному сеті обидва спортсмени впевнено тримали власні подачі до 9-го гейму, в якому Корда відверто провалився. Одразу після брейку Хуберт вийшов подавати на перемогу і цього разу, на відміну від другої партії, не схибив.

В другому раунді Мастерса в Парижі Хуберт Хуркач зіграє проти іспанського спортсмена Роберто Баутісти-Агута.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі