Теніс України у соцмережах

Хуберт Хуркач вийшов у друге коло турніру в Базелі


Польський тенісист Хуберт Хуркач із достатньо впевненої перемоги розпочав виступи на змаганнях категорії ATP-500 в швейцарському Базелі. На стадії першого кола Хуберт в двох партіях впорався із представником Сербії Душаном Лайовичем, який займає 53-ю сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в протистоянні Хуркач витратив трохи менше ніж півтори години ігрового часу.

ATP-500
Базель, Швейцарія
1-й раунд

(4) Хуберт Хуркач - Душан Лайович - 7:6(2), 6:3

Як і годиться справжньому фавориту зустрічі Хуберт Хуркач почав матч максимально активно і доволі швидко повів у рахунку із геймом на прийомі в активі. Але ця перевага польського тенісиста вирішальною у стартовому сеті не стала - Лайович в середині партії зумів зачепитися за подачу суперника і у підсумку зрівняти рахунок.

Такими чином долю сету довелось вирішувати на тай-брейці, який Хуркач провів просто ідеально. Хуберт виграв всі розіграші на власній подачі і відзначився одразу двома міні-брейками.

Перші шанси на прийомі в другому сеті виникли вже у Душана, але польський тенісист з двох брейк-поінтів свою подачу врятував. Ну а в середині сету сам Хуркач під нуль відзначився на прийомі і не просто довів матч до перемоги із цією перевагою. Хуберт встиг оформити ще один брейк, яким і поставив крапку в протистоянні.

В другому раунді змагань в Базелі Хуберт Хуркач зіграє проти німецького спортсмена Яна-Леннара Штруффа.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі