Теніс України у соцмережах

Хуберт Хуркач здобуває вольову перемогу над Фабіаном Марожаном і стає першим півфіналістом Мастерса в Шанхаї

Польський тенісист Хуберт Хуркач пробивається в 1/2 фіналу змагань категорії Мастерс в Шанхаї, на яких він отримав 16-й номер посіву. На стадії чвертьфіналу Хуберт здобув вольову перемогу над представником Угорщини Фабіаном Марожаном, який займає доволі скромну 91-шу сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в матчі Хуркач витратив трохи менше 1 години і 45 хвилин ігрового часу.

ATP Masters
Шанхай
1/4 фіналу

(16) Хуберт Хуркач - Фабіан Марожан - 4:6, 6:1, 6:3

На початку зустрічі подача у Хуберта Хуркача працювала далеко не так, як на те міг сподіватися сам польський тенісист. Доволі швидко 16-й номер посіву опинився у ролі наздоганяючого, і хоч ліквідувати відставання Хуберт зумів, налагодити гру у власних геймах не виходило. Тож Марожан встиг ще раз відзначитися на прийомі і подати на перемогу в сеті. Так, ця подача не була вкрай впевненою, але головне, що угорський тенісист впорався з тиском, відіграв брейк-поінт і гейм таки захистив.

А ось в другій партії Хуберт став діяти так, як і належало справжньому фавориту зустрічі. Марожан до такого підсилення гри у виконанні суперника виявився просто не готовим, а тому у другому сеті угорський тенісист зумів взяти лише 1 гейм. Хоч врожай Фабіана у вирішальній партії виявився трохи більш багатим, особливо напруженої боротьби в цьому сеті теж не вийшло. Хуркач так само взяв гору із перевагою одразу у два брейки.

У півфіналі Мастерса в Шанхаї Хуберт Хуркач зіграє проти переможця матчу між двома американцями - Беном Шелтоном і Себастьяном Кордою.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі