Теніс України у соцмережах

Хуберт Хуркач - чемпіон Мастерса в Шанхаї


Польський тенісист Хуберт Хуркач стає тріумфатором змагань категорії ATP Masters в Шанхаї. В титульному матчі турніру Хуберт в напруженій боротьбі здолав росіянина Андрєя Рубльова, який був посіяний під 5-м номером. Перемогу Хуркач здобув лише на тай-брейці вирішальної третьої партії. Фінальний поєдинок тривав майже 2 години і 10 хвилин ігрового часу.

ATP Masters
Шанхай
Фінал

(16) Хуберт Хуркач - (5) Андрєй Рубльов - 6:3, 3:6, 7:6(8)

Долю стартової партії вирішив єдиний гейм, в якому у Рубльова виникли проблеми на власній подачі. Відчувши знервованість у грі суперника Хуберт вчепився в гейм і не відпустив Андрєя, скориставшись третім брейк-поінтом.

Так само небагато шансів на прийомі було і в другому сеті фінальної зустрічі. Цього разу єдиний брейк на самому початку сету оформив Рубльов, який після отримання переваги в рахунку впевнено тримав свої подачі і довів партію до перемоги.

Брейків у вирішальному сеті глядачі не побачили зовсім. Так, Андрєй мав брейк-поінт на початку сету, але не скористався своїм шансом. Хуркач і зовсім заробив матч-бол на прийомі, але і цей м'яч вирішальним не став. У підсумку Хуберт здобув перемогу на бойовому тай-брейці.

Для Хуберта Хуркача трофей в Шанхаї стає вже другим титулом в кар'єрі на Мастерсах. Перший трофей на змаганнях категорії ATP-1000 польський тенісист здобув у 2021-му році в Маямі.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне