Теніс України у соцмережах

Ангеліна Калініна впевнено пробивається у третє коло змагань в Пекіні

Українська тенісистка Ангеліна Калініна продовжує успішні виступи на змаганнях категорії WTA-1000 в китайському Пекіні і пробивається до стадії 1/8 фіналу. В другому колі турніру Ангеліна в двох партіях здолала представницю Австралії Дарію Севілл, яка займає 247-му сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в протистоянні Калініна витратила трохи менше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

WTA-1000
Пекін, Китай
2-й раунд

Ангеліна Калініна - Дарія Севілл - 6:2, 7:6(5)

Цілком зрозуміло, що місце в середині третьої сотні світового рейтингу геть не відображає реальної сили сьогоднішньої суперниці Ангеліни Калініної. Втім, сперечатися з тим фактом, що саме українська тенісистка вважалась явною фавориткою зустрічі, теж не варто. Свій статус Калініна почала підтверджувати досить швидко - на самому початку зустрічі Ангеліна відзначилась на прийомі, а ближче до завершення першого сету українська спортсменка ще раз взяла подачу суперниці і з комфортною перевагою завершила стартову партію на свою користь. Цікаво, що на прийомі Калініна відзначалась використовуючи перші ж брейк-поінти в геймах.

Другий сет Ангеліна почала з іще одного брейку, але цього разу Севілл знайшла в собі сили відігратися. Більше того, австралійська тенісистка цілком могла вдруге поспіль взяти подачу суперниці, втім Калініна втримала гейм з подвійного брейк-поінта у Дарії. До честі Ангеліни вона не посипалась і цілком могла завершувати зустріч без тай-брейку в другому сеті. Калініна наприкінці партії оформила брейк, але не зуміла подати на матч. На щастя, тай-брейк українська тенісистка провела трохи стабільніше за суперницю і оформила вихід в 1/8 фіналу змагань в Пекіні.

В третьому раунді турніру в столиці Китаю Ангеліна Калініна зіграє із переможницею матчу між Каролін Гарсією і Юлією Путінцевою.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне