Теніс України у соцмережах

Себастьян Корда пробивається в 1/4 фіналу Мастерса в Шанхаї

Американський тенісист Себастьян Корда виграє свій матч четвертого кола змагань категорії ATP Masters в Шанхаї. У двох вкрай непростих партіях Себастьян переграв представника Аргентини Франсіско Черундоло, який займає 21-шу сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в протистоянні Корда витратив 1 годину і 40 хвилин ігрового часу.

ATP Masters
Шанхай
4-й раунд

(26) Себастьян Корда - (20) Франсіско Черундоло - 7:5, 7:6(6)

Найцікавіші події стартового сету спортсмени притримали до самого завершення цього ігрового відрізку. Спочатку Корда зіткнувся із серйозними проблемами на власній подачі у 11-му геймі. Американець вийшов подавати на тай-брейк, але саме в цей момент Черундоло заробив перші в зустрічі брейк-поінти, які були ще й прихованими сет-болами. Себастьян гейм втримав і у відповідь вперше в матчі й сам зачепився на прийомі. І відмінність полягала в тому, що Франсіско той єдиний зароблений американцем брейковий м`яч відіграти не зумів.

В другому сеті Корда спробував не відкладати справу до завершення партії і повів із брейком вже у середині цього відрізку матчу. Себастьян скористався справжнім провалом на подачі аргентинця і оформив брейк під нуль. Здавалося б, Корда має спокійно доводити зустріч до перемоги, але при подачі на матч американець забуксував і дав супернику можливість врятуватися. 

Втім, навіть дотягнути до вирішального сету Черундоло не зумів. Корда швидко повів із міні-брейком на "таї", але Франсіско примудрився виграти 2 розіграші на прийомі поспіль і вже сам опинився в ролі лідера. Корда серйозно взявся за справу при рахунку 2:5 - із семи наступних розіграшів Себастьян виграв 6.

У чвертьфіналі Мастерса в Шанхаї Себастьян Корда зіграє із переможцем матчу між італійським спортсменом Янніком Зіннером і американцем Беном Шелтоном.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне