Теніс України у соцмережах

Барбора Крейчикова впевнено переграла Магду Лінетт на старті WTA Elite Trophy

Чеська тенісистка Барбора Крейчикова із впевненої перемоги починає виступи на малому Підсумковому турнірі WTA в китайському Чжухаї. В першому матчі групи А Барбора в двох сетах переграла представницю Польщі Магду Лінетт, яка займає 23-ю сходинку поточного світового рейтингу. На перемогу в протистоянні Крейчикова витратила трохи менше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

WTA Elite Trophy
Чжухай, Китай
Група А

Барбора Крейчикова - Магда Лінетт - 6:2, 6:4

Барбора Крейчикова, яку сміливо можна вважати однією із фавориток малого Підсумкового турніру WTA в Чжухаї, почала свій стартовий матч групового етапу вкрай впевнено. Так, у самої чеської спортсменки в першій партії зустрічі проти Магди Лінетт теж виникали проблеми на власній подачі. Але Барбора виплутувалась із непростих ситуацій та захищала свої гейми, чого не можна сказати про Лінетт. 

Так, Крейчикова відзначилась на прийомі вже в стартовому геймі зустрічі, а вже в наступному зуміла відіграти подвійний брейк-поінт у суперниці. Наступна подача Барбори теж пройшла не надто легко - чеський тенісистці вдалось ліквідувати один брейковий м`яч у Магди, а за кілька хвилин Барбора вже лідирувала з двома геймами на прийомі в активі. Лінетт продовжила боротьбу навіть у такому непростому становищі, але не реалізувала ще 3 брейк-поінти на наступній подачі Крейчикової та у підсумку віддала стартовий сет.

На початку другої партії Магда, нарешті, змогла відзначитися на прийомі і вперше в матчі повести в рахунку із брейком - Крейчикова не зуміла відігратися з 0:40 на подачі, хоча два брейк-поінти і ліквідувала. Більше того, Лінетт могла зміцнити свою перевагу, але брейк-поінтом в четвертому геймі за рахунку 3:0 на власну користь не скористалась. Цей момент Барбора використала для перелому ходу гри.

Крейчикова оформила два брейки поспіль і навіть могла відвісити Лінетт приховану "баранку". За рахунку 5:3 Барбора дісталась до двох матч-болів на прийомі, але польська тенісистка боротьбу продовжила. Правда, завадити суперниці подати на перемогу у Магди шансів  не було ніяких. 

Таким чином Барбора Крейчикова очолює групу A на WTA Elite Trophy. Тепер обом тенісисткам на груповому етапі змагань доведеться зіграти по матчу проти Дарії Касаткіної. 

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі

Популярне