Теніс України у соцмережах

Стен Ваврінка поступається на старті Мастерсу в Шанхаї

Швейцарський тенісист Стен Ваврінка не зумів подолати стартовий раунд змагань категорії ATP Masters у Шанхаї. В першому колі турніру Стен в двох партіях поступився представнику Сербії Душану Лайовичу, який займає 54-ту сходинку поточного світового чоловічого рейтингу. Зустріч між спортсменами тривала трохи менше 1 години і 50 хвилин ігрового часу.

ATP Masters
Шанхай
1-й раунд

Душан Лайович - Стен Ваврінка - 6:4, 7:6(7)

Фактично весь матч Стен Ваврінка був у ролі наздоганяючого. На початку зустрічі Ваврінка програв власну подачу, а в середині першої партії дозволив Лайовичу отримати комфортну перевагу одразу в два брейки. Душан вийшов подавати на партію і навіть заробив подвійний сет-бол, але Стен виплутався і відіграв одну програну подачу. Правда, з другої спроби сербський тенісист спокійно подав на стартовий сет, вигравши той гейм під нуль.

В другій партії Лайович великої переваги так і не досягнув, втім двічі вів в рахунку із брейком. Цього разу Ваврінка суперника у відрив не відпускав і відігравався моментально. Важкий гейм Стен виграв наприкінці сету, коли власну подачу швейцарський тенісист захистив з трьох прихованих матч-болів у суперника. Ваврінка дотягнув до тай-брейку, але на ньому Лайович оформив підсумкову перемогу в протистоянні.

В другому колі Мастерсу в Шанхаї Душан Лайович зіграє проти 23-го номера посіву Таллона Грікспора із Нідерландів.

Теніс України в соцмережах: Facebook, Telegram і Twitter

Коментарі